Bp. Honvéd: Perea mehet, Bonazzoli a csapattal edz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.13. 11:02
A Bp. Honvéd labdarúgócsapata hivatalos honlapján tudatta: a kerettel kezdte meg a felkészülést a rutinos, egyszeres olasz válogatott csatár, Emiliano Bonazzoli. Bonazzoli egyelőre edzéseken bizonyíthat, szerződésajánlatot még nem kapott.

Távozó is lehet, a 26-szoros kolumbiai válogatott csatár, Edixon Perea eladásáról tárgyalnak, így ő valószínűleg eligazol a kispestiektől. Az októberben érkezett Perea nyolc tétmérkőzésen két gólt szerzett a Honvéd színeiben.

Bonazzoli esetleges érkezése Perea eladásától is függ, hiszen ha a kolumbiai légiós elmegy, akkor a kispestieknek a helyére igazolniuk kell egy csatárt. Bonazzolinak más országból is van ajánlata – többek között például egy korábban érkezett japán ajánlat, amely továbbra is él, a Honvéd ezzel versenyezhet, amennyiben igényt tart a csatárra.

A Honvéd első edzéséről Vernes Richárd hiányzott, betegsége, illetve kisebb vállsérülése miatt.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők:
Távozott/távozhat: Sergiu Moga (román, ?), Edixon Perea (kolumbiai, ?), Souleymane Tandia (szenegáli, Domzale? – Szlovénia), Emanuele Testardi (olasz, Sampdoria – Olaszország, kölcsönből vissza, onnan Lecce)
Kiszemeltek: Emiliano Bonazzoli (olasz, szabadon igazolható, legutóbb Padova – Olaszország)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik