FTC: Nagyon szeretek nyerni, és gyűlölök veszíteni - Doll

Vágólapra másolva!
2013.12.18. 22:17
Thomas Dollt, a Ferencváros új vezetőedzőjét a Lazio szurkolóira emlékeztette a Ferencváros szurkolótábora, amikor a csapat legyőzte a Videotont Székesfehérváron. A 47 éves szakember elmondta, a célja, hogy megfeleljen az elvárásoknak, azaz rendszeresen nyerjen az FTC-vel.

„Egy dolgunk van: nyernünk kell. Csak azt várják tőlünk, hogy eredményesek legyünk. És én nagyon szeretek nyerni, és gyűlölök veszíteni. Láttam Székesfehérváron, hogy a szurkolók is nagyon szeretik a győzelmet, szeretnek a meccs után együtt ünnepelni a játékosokkal. A szurkolók szenvedélyessége emlékeztet a Lazio szurkolóinak szenvedélyességére" – nyilatkozta Doll az M1-en a szerda esti TeleSportban.

A szakember stílusos futballt és karakteres játékot ígért. Azt mondta, már az ellenfél térfelén labdát kell szerezni, és nagyon fontosnak nevezte még, hogy a csapat egységes legyen. Hozzátette, mindenkinek megadja a maximális tiszteletet, de ezt viszont is elvárja.

„Nem fogom azt mondani, hogy megjöttem a nagy Németországból, és most megtanítalak benneteket focizni. Nem mondok ilyet, mert tudom, hogy az én pályafutásom előtt Magyarországon kiváló labdarúgás volt. A célunk, hogy a Ferencváros újra sikeres legyen" – jelentette ki az új tréner.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik