Bp. Honvéd: betegség miatt „tűnt el” a nigériai középpályás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.19. 14:15
A Budapest Honvéd labdarúgócsapatának nigériai középpályása, Marshal Johnson a 2012–2013-as szezon első nyolc meccsén még kezdő volt, később már kevesebbet játszott, idén március 30. után már egyáltalán nem, nyáron pedig nem hosszabbította meg a lejáró szerződését. A futballista ennek ellenére továbbra is Kispesten van, s az elmúlt hónapokról a klub hivatalos honlapjának adott interjúban beszélt.

„Március végén játszottam utoljára, az MTK elleni meccsen. A mérkőzés másnapján nem éreztem magam jól, egy kicsit köhögtem, nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Aztán egyre rosszabbul lettem, így végül elmentem orvoshoz. Kiderült, hogy elkaptam valami fertőzést, és mire feleszméltem, már kórházban is voltam. A gyógyulás hosszú és lassú folyamat volt, így persze edzeni sem tudtam, teljesen kiestem a ritmusból. Közben a bajnokságnak is vége lett, a szerződésem pedig lejárt" – nyilatkozta Marshal Johnson a honvedfc.hu-nak.

„Szerencsére azóta teljesen rendbe jöttem és egészséges vagyok, ám azt nem állítanám, hogy a kondícióm is rendben lenne. Elég nagy a lemaradásom, nemrég kapcsolódtam be az edzésekbe, de már teljes értékű edzésmunkát végzek. Úgy érzem, szükségem van még pár hétre, hogy újra visszaszerezzem az erőnlétem” – fogalmazott a középpályás, aki azt egyelőre nem tudta megmondani, láthatják-e még a szurkolók a Honvéd szerelésében.

„Erről nem tudok semmi biztosat mondani most még, bármi megtörténhet. Elsősorban azért maradtam és azért dolgozom, hogy visszanyerjem a korábbi formámat. Először legyen rendben minden, ismét legyek százszázalékos állapotban, utána gondolkodhatok a hogyan továbbról. Nagyon szerettem és szeretek itt lenni, akár előfordulhat, hogy maradok, de tényleg nem tudok semmi konkrétumot mondani egyelőre” – nyilatkozta Johnson.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik