NB I: Gomes szerint a Vidi és a Fradi is bajnokesélyes

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.02. 14:38
José Gomes, a Videoton szakvezetője a fradi.hu-nak adott nyilatkozatában beszélt a Ferencvárosról és a két csapat hétvégi összecsapásáról, valamint a nyári átigazolásokról is.


Az NB I második fordulójának vasárnapi játéknapján a Videoton a Ferencváros otthonába látogat. Erről a mérkőzésről nyilatkozott a fradi.hu-nak José Gomes, a fehérváriak vezetőedzője.
Az NB I második fordulójának vasárnapi játéknapján a Videoton a Ferencváros otthonába látogat. Erről a mérkőzésről nyilatkozott a fradi.hu-nak José Gomes, a fehérváriak vezetőedzője.

„Nagyon nehéz meccs lesz mindkét csapat számára. A Ferencváros pontosan tudja, mi mit játszunk és természetesen mi is tisztában vagyunk a Fradival kapcsolatban. Rendkívül jó offenzív focit játszanak, és eddig is nagyon erősek voltak, a mostani szezonra pedig még erősebbek lettek” – fogalmazott a portugál szakember.

„Veszélyesebb lesz a játékuk az új holland csatáruknak köszönhetően, hiszen Tuijp hazájában is rengeteg gólt rúgott – dicsérte Gomes a Fradi új igazolását. – Ugyanakkor az egész keretről elmondható, hogy a játékosai nagyon gyorsak, rendkívül szervezett a védelmük, valamint a középpályájuk is."

José Gomesnek megvolt a véleménye magáról az FTC-ről is: „A Ferencváros Magyarország legnagyobb szurkolótáborral rendelkező klubja. Történelméből és hagyományaiból következik, hogy mindig győzni szeretne. Úgy vélem, ebből adódóan a Fradival mindig bajnokesélyesként kell számolni."

A Vidi edzője sikeresnek értékelte az eddigi átigazolásaikat. „Teljes mértékben elégedett vagyok az igazolásainkkal. Amit szerettem volna, meg tudtam valósítani, ugyanakkor egy játékost még szeretnék igazolni az átigazolási időszak végéig."

A portugál szakember kiemelte, csakis egyetlen célja lehet csapatának a jelenlegi szezonban: „A bajnoki cím megszerzése."

NB I, 2. FORDULÓ – PROGRAM, JÁTÉKVEZETŐK
Időpont Mérkőzés (Tv)
Játékvezető
Augusztus 2., péntek
19.00 MVM Paks–Pécsi MFC (Sport1) Andó-Szabó Sándor
Augusztus 3., szombat
16.30 Diósgyőri VTK–MTK Budapest (Sport1) Bognár Tamás
19.00 Kaposvári Rákóczi–KTE-Phoenix Mecano Erdős József
19.00 Haladás–Győri ETO FC (Sport1) Solymosi Péter
21.00 Puskás Akadémia FC–Újpest FC (M2) Farkas Ádám
Augusztus 4., vasárnap
16.30 Ferencváros–Videoton (Duna Tv) Kassai Viktor
18.30 Bp. Honvéd–Lombard Pápa (Sport2) Fábián Mihály
20.30 Debreceni VSC-Teva–Mezőkövesd-Zsóry (Sport2) Vad II István
TABELLAGÓLLÖVŐLISTA, JÁTÉKOSSTATISZTIKÁKMENETRENDEREDMÉNYEK

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik