FTC: a Raoul Wallenberg Egyesület felháborodott

Vágólapra másolva!
2013.08.20. 13:07
A Raoul Wallenberg Egyesület közleményt adott ki, amelyben felháborodottságának adott hangot a labdarúgó NB I-ben szereplő FTC mérkőzésein tapasztalható antiszemita megnyilvánulások miatt. Alább változtatás nélkül olvashatják a közleményt.

„A Raoul Wallenberg Egyesület felháborodással figyeli, hogy folyamatosan antiszemita, rasszista kilengések tapasztalhatók a kormányzat által kiemelten támogatott FTC mérkőzésein és utána.

A Raoul Wallenberg Egyesület felháborodással figyeli, hogy folyamatosan antiszemita, rasszista kilengések tapasztalhatók a kormányzat által kiemelten támogatott FTC mérkőzésein és utána. A mai napig feltáratlan a Raoul Wallenberg Egyesület korábbi soros elnökét egy mérkőzésen ért inzultus, és azóta is a mostanihoz hasonló direkt és indirekt antiszemita provokációk figyelhetők meg látható intézkedések nélkül. Ez azért is elfogadhatatlan, mivel a FIDESZ pártigazgatójának - aki az FTC ügyvezetője - érdemben kellene kezelnie az ügyeket a kiemelt kormányzati felelősség miatt is./És az MLSZ-nek is./

A Raoul Wallenberg Egyesület elnöksége azt javasolja, hogy ne kaphasson semmilyen támogatást közpénzből - a folyamatban levőt pedig függesszék fel - az az egyesület, amelyik nem tesz érdemi intézkedést a mérkőzésein történő antiszemita megnyilvánulások ellen."

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik