DVTK: Bacsát vitte volna a Vidi, Lencse volt a tét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.09. 20:37
Még Lencse Lászlóért cserébe sem engedte el a Videotonhoz Bacsa Patrikot a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK vezetőedzője, Tomiszlav Szivics.

„Korábban is azt mondtam, hét-nyolc labdarúgó kell, de ha jön tíz, akkor sem biztos, hogy abból akár egy is talál... Még mindig hiányolok két-három játékost, de például olyan minőségi futballisták sérültek, mint Gosztonyi András vagy Mohamadou Abdouraman. Szerencsére a héten már velünk edzhettek. A vezetőség partner az igazolásokban, de nem megy az könnyen. Itt van például Lencse esete. Ki merem jelenteni, hogy egy olyan típusú, igazi befejező csatárral több pontot gyűjtöttünk volna a két forduló alatt, hiszen a helyzeteink megvoltak, ráadásul több variációs lehetőségem lett volna" – nyilatkozta a DVTK sajtótájékoztatóján a vezetőedző, Tomiszlav Szivics.

Egy másik felvetésre a fiatalokról és a saját nevelésű játékosokról is szólt Szivics.
Tomiszlav Szivics.

Egy másik felvetésre a fiatalokról és a saját nevelésű játékosokról is szólt Szivics.

„Barczi Dávid tehetséges gyerek, de egy évig nem játszott, Csirszki Martin sérült volt hónapokig, őt nem tehettem be egy olyan éles meccsen, mint a legutóbbi. Szabó Balázs fiatal, de nagyon tehetséges csatár, meg fogja kapni a lehetőséget. Bacsa Patrikban pedig száz százalékig bízom. Jól edz, miskolci gyerek, intelligens. Kivárom, hogy nem megy be tíz helyzete, erre biztatok mindenkit, nézzük meg egy év múlva. Egyébként volt egy olyan opció, hogy Bacsa plusz valamennyi pénz Lencséért. Azt mondtam, őt nem vihetik" – jelentette ki határozottan a szakvezető.

„Nem tetszik, hogy egymás után mi játszunk fél ötkor meccseket (sorozatban az MTK, a DVSC, a Kecskemét, majd a Pápa ellen – a szerző), ebben a kánikulában, s így is kell edzenünk, hogy megszokjuk. Miért mindig mi? Ezt nem tartom véletlennek" – idézi Szivics szavait a minap.hu.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik