DVTK: a fiatal kapus orvosolhatja a csatárgondokat?

Vágólapra másolva!
2013.08.15. 10:12
Tomiszlav Szivics, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK vezetőedzője a boon.hu-nak elmondta, aki azt gondolja, hogy Rudolf Gergely és L'Imam Seydi átadólistára tételével két csatárral lettek kevesebben, az téved, ugyanis Bacsa Patrik állkapocssérülést szenvedett, így ő sem játszhat a Kecskemét elleni hétvégi bajnokin.

A diósgyőri állapotokról sok mindent elmond, hogy a 18 esztendős kapus, Gelei Vince a szerdai edzésen mezőnyjátékosként kapott szerepet, hogy tudjanak hét a hét ellen játszani.

„Nehéz, nehezebb, melyik mit jelent? Nekem egy pillanatra sem volt könnyű helyzetem, amióta itt vagyok. De azon dolgozom, dolgozunk, hogy úrrá legyünk a nehézségeken. Aki pedig azt hiszi, hogy két csatárral vagyunk kevesebben, az téved, ugyanis Bacsa is kiesett, a Debrecen ellen úgy megsérült az állkapcsa, hogy valószínűleg két hétig nem játszhat. De van egy jó Geleink, aki kapus létére kedden, az egymás közötti játékban mezőnyjátékosként futballozott, hogy hét a hét ellen játszani tudjunk, és jól is mozgott a kapu előtt, úgyhogy lehet, hogy van megoldás a csatárhiányra” – nyilatkozta Tomiszlav Szivics.

Az NB I 4. fordulójában rendezendő DVTK–KTE-Phoenix Mecano mérkőzés szombat 16.30 órakor kezdődik.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik