Videoton: a spanyol kapus egy plusz egy évre aláírt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.11. 15:49
null
Juan Calatayud a Videoton kapusa lett
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton hivatalos honlapján tette közzé, hogy Juan Calatayud egy plusz egy éves szerződést kötött a fehérvári klubbal. A rutinos spanyol kapus legutóbb a Mallorcában védett.

 

Calatayud korábban már a kék madaras közösségi oldalon bejelentette, hogy a Videotonhoz igazol, ám a bejegyzés később semmissé vált. Csütörtökön azonban a fehérvári klub pontot tett az ügy végére: a 33 éves kapus egy plusz egy évre szóló szerződést írt alá.

„Nagyon boldog vagyok, hogy csatlakozhatok a Vidi családhoz, minden erőmmel azon leszek, hogy újabb sikerekhez segítsem a csapatot. A feleségemmel a napokban körülnézünk Székesfehérváron és Budapesten is, utána döntjük el, hogy hol lakunk majd. Fontos, hogy a legjobb helyet válasszuk, hiszen januárban gyermekünk születik” – nyilatkozta a klub hivatalos honlapjának Juan Calatayud.

A legutóbb a Mallorca alkalmazásában álló spanyol kapust, Juan Calatayudot ausztriai edzőtáborában tesztelte a Videoton labdarúgócsapata, és a jelek szerint elégedett volt a teljesítményével a szakmai stáb.

Calatayud a Málagában kezdte pályafutását, majd megfordult többek között a Getafében, a Racing Santanderben és az Hérculesben is, mielőtt 2011-ben legutóbbi állomáshelyére, a Mallorcához igazolt. A 33 éves kapuvédő 96 spanyol élvonalbeli bajnokin védett, illetve 17 Király-kupa-találkozón lépett pályára.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTONNÁL

Érkezők: Juan Calatayud (spanyol, RCD Mallorca – Spanyolország), Vítor Gomes (portugál, Rio Ave – portugál,kölcsön után végleg), Arturo Álvarez (amerikai-salvadori, Pacos Ferreira – portugál, kölcsön után végleg), Fejes András (Siófok – Kölcsönből vissza), Kleinheisler László (Puskás Akadémia – kölcsönből vissza), Lencse László (Aszterasz TripoliszGörögország, kölcsönből vissza), Joaquim Manuel Welo Lupeta (portugál, szabadon igazolható), Milan Perics (szerb, Ferencváros – kölcsönből vissza), Sándor György (al-Ittihad FC – Szaúd-Arábia, kölcsönből vissza), Mamadu (bissau-guineai, Desportivo Aves – portugál), Chukwucheben „Moris” Enete (nigériai, Puskás Akadémia)

Távozik/távozhat: Mladen Bozsovics (montenegrói, Tom Tomszk – Oroszország), Kaká (brazil, Deportivo La Coruna – Spanyolország), Izing Martin (?), Juhász Roland (Anderlecht – Belgium, kölcsönből vissza ?), Nikola Mitrovics (szerb, ?), Milan Perics (szerb, ?) Héctor Sánchez (spanyol, ?)
Kiszemeltek: Rúben Tiago Rodrigues Ribeiro (portugál, Beira Mar – Portugália), Jaime Alas (salvadori, Rosenborg – Norvégia), Zé Luís (zöld-foki-szigeteki, Braga – Portugália)

 



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik