Paks: megegyeztek a Nyíregyházáról érkező Csorbával

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.08. 13:20
A Nyíregyháza Spartacus labdarúgócsapata hivatalosan bejelentette, hogy a délelőtti egyeztetéseket követően eldőlt: Csorba Szabolcs az NB I-ben szereplő MVM Pakshoz igazol.

Csorba a múlt héten már a paksiakkal készült próbajátékon, és teljesítményével meggyőzte a vezetőket és a szakmai stábot.

„Jól sikerült a hétközi mérkőzés, és bár szombaton a Pécs ellen is pályára léptem, már előtte közölték, hogy szeretnének szerződtetni. Minden labdarúgónak az a célja, hogy az élvonalban szerepeljen, nekem is, így a váltás mellett döntöttem, úgy érzem, most jött el az időm, hogy kipróbáljam magam a legmagasabb osztályban. Tudom, hogy nem lesz egyszerű beverekedni magam a kezdőcsapatba, hiszen nagyon jó játékosok vannak a klubnál, de mindent megteszek ezért. Csak köszönettel tartozom a Nyíregyháza Spartacusnak, a vezetőség ugyanis nagyon korrekt volt, és elengedett. Az anyagiakban is megegyeztek a paksiakkal, így a következő három évben az ő játékosuk leszek. Már ma utazok, és csatlakozok a többiekhez az edzőtáborban" – idézi a támadót a nyiregyhazaspartacus.hu.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MVM PAKSI FC-NÉL
Érkezők: Bohner Roland (Szolnoki MÁV FC – kölcsönből vissza), Csorba Szabolcs (Nyíregyháza), Cziráki Attila (Szigetszentmiklósi TK – kölcsönből vissza), Kecskés Tamás (Siófok), Molnár Péter (szlovákiai, Győri ETO), Nyári Tibor (Siófok), Nagy István (Szolnoki MÁV FC – kölcsönből vissza?), Simon Attila (Pécsi MFC, kölcsönből vissza), Tamási Gábor (Szolnoki MÁV FC – kölcsönből vissza), Tóth Dániel (Orosháza), Vári Barnabás (Szolnoki MÁV FC – kölcsönből vissza)
Távozik/távozhat: Kovács Attila (Kecskemét?), Bohner Roland (Szolnoki MÁV FC ?), Kiss Máté (?), Cziráki Attila (?), Németh Gábor (?), Sifter Tamás (Sopron), Tököli Attila (?), Tamási Gábor (Szolnoki MÁV FC ?), Tóth Dániel (Balmazújváros), Zsók József (?), Vári Barnabás (Szolnoki MÁV FC?), Vayer Gábor (?), Juhász Dániel (MTK?)
Kiszemeltek: Barczi Dávid (Újpest, próbajáték),Dudás Ádám (Győri ETO), Hullám Attila (Kecskemét, próbajáték)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik