Németország: tisztul az út a Ferencváros védője előtt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.09. 06:34
A német labdarúgó-bajnokság másodosztályának rajtjára készülő Energie Cottbus egy lépéssel közelebb került Sváb Dániel szerződtetéséhez – írják németországi források.

Mint arról hétfőn beszámoltunk, a sikeres próbajátékon túllévő ferencvárosi balhátvéd szerződtetésének feltétele, hogy valaki távozzék az Energie keretéből. Ez kedden megtörténik: a szintén balhátvédként bevethető Daniel Ziebig két évre aláír a harmadik ligás Hallénak, így a cottbusiak a következő napokban szerződtethetik Svábot – tudósít a liga-zwei.de.Mint arról hétfőn beszámoltunk, a sikeres próbajátékon túllévő ferencvárosi balhátvéd szerződtetésének feltétele, hogy valaki távozzék az Energie keretéből. Ez kedden megtörténik: a szintén balhátvédként bevethető Daniel Ziebig két évre aláír a harmadik ligás Hallénak, így a cottbusiak a következő napokban szerződtethetik Svábot – tudósít a liga-zwei.de.

Bár Sváb ügyére valószínűleg már nem lesz befolyással, a másik piacra dobott cottbusi játékos, Guillaume Rippert is távozóban van, őt az MSV Duisburg szemelte ki magának.

A Ferencváros számít Sváb távozására, ezt jelzi az MTK balhátvédjének, Hidvégi Sándornak a hétfői szerződtetése.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik