FTC: Remélem, én is részese lehetek a bajnoki címnek - Tuyp

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.09. 09:22
Jack Tuyp hétfőn este aláírta szerződését a Ferencváros labdarúgócsapatával, és a holland támadó ezután nyilatkozott a FradiMediának.

„Nagyon jól érzem magam, néhány napja már itt vagyok Budapesten. Ez nagy klub, büszke vagyok rá, hogy én is részese lehetek. Három napja érkeztem, már beszéltem a csapattársaimmal. Látom, hogy jó közösséget alkotnak. Azt is láttam, hogy épül egy új stadion, és örömteli számomra, hogy mindenki nagyon kedvesen fogadott a klubnál.”

„A Fradi megkeresésénél az volt az első dolgom, hogy beszéltem az itt élő honfitársaimmal. Ők elmondták, hogy ez egy nagy klub, amely rengeteg bajnoki címet nyert. Mondtam az ügynökömnek, hogy érdekel a dolog. Örülök, hogy itt vagyok, és aláírhattam a szerződésemet.”

„Egész karrierem során Hollandiában játszottam, itt volt az idő a változtatásra. A Ferencváros híres klub, Budapest pedig szép város. Amit láttam belőle, nagyon tetszik. Hallottam, hogy az egyesület bajnokságot akar nyerni ebben az idényben, remélem, ennek én is részese lehetek.”

„Nagyszerű történeteket hallottam a szurkolókról a holland csapattársaimtól. Ők elmondták, hogy a fradisták nagyon hangosak otthon, és idegenbe is elkísérnek minket. Nagyszerű, hogy ilyen nagy szurkolótábor van. Láttam magamat az újságban, remélem, később is olyan teljesítményt nyújtok, hogy majd írnak rólam.”

A másik új szerzemény, az MTK-ból érkező Hidvégi Sándor is bizakodva tekint a szezon elé:

„Igazán jól érzem magam, nagyon jó helyre kerültem, nagy célokért küzd a klub, úgyhogy jobb döntést nem is hozhattam volna. Természetesen örültem neki, hiszen a Fradi tradicionális klub, és stabil lábakon áll, folyamatosan fejlődik, a bajnoki címért játszhat.”

„Ma részt vettem az első edzésen az orvosi vizsgálatok mellett. Jó edzésünk is volt, úgy látom, nagyon jó a csapategység az öltözőn belül. Nagyon pozitív társaságot ismertem fel. A bajnoki cím a cél, a szurkolótábor is ezt várja el mindig a csapattól. Ez óriási motivációs tényező, minden meccsen csak a győzelem elfogadható. Ezért mindent meg kell tenni a hétköznapokon is.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik