FTC: a holland gólgépnek fontos volt Moniz személyes felkérése

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.08. 10:17
Jack Tuyp hétfőn közelebb kerülhet a Ferencváros labdarúgócsapatához – írja a Nemzeti Sport hétfői száma. A holland futballista orvosi vizsgálaton vesz részt a zöld-fehéreknél, és ha mindent rendben találnak, minden bizonnyal megszületik a hivatalos megállapodás, hiszen a felek már elfogadták egymás feltételeit.

A harmincadik életévét augusztusban betöltő center a közös munkába még nem kapcsolódott be: amíg nincs aláírt szerződés, külön edz, továbbá ismerkedik Budapesttel. Mint beszámoltunk róla, Jack Tuyp ott volt szombaton Telkiben, s megnézte a Ferencváros felkészülési mérkőzését a marokkói bajnok Radzsa Casablanca ellen. Mint beszámoltunk róla, Jack Tuyp ott volt szombaton Telkiben, s megnézte a Ferencváros felkészülési mérkőzését a marokkói bajnok Radzsa Casablanca ellen.

A Nemzeti Sport úgy tudja, hogy a holland másodosztály háromszoros gólkirályának különösen fontos volt, hogy a Ferencvárostól a szakmai munka első számú felelőse, Ricardo Moniz személyesen érdeklődött, s meggyőzte, hogy érdemes a zöld-fehérek ajánlatán elgondolkodnia. Szimpatikus számára, hogy nemcsak az edzővel, hanem a pályaedző Máté Csabával, valamint több játékossal is tud kommunikálni, ami nagyban segítheti a beilleszkedését.

Korábbi csapattársainak azt mesélte, nemcsak profi, hanem nagyon emberi klubbal tárgyal, amelyet az érzelmek nagyon meghatároznak. Nagy szeretettel fogadták nemcsak a leendő játékostársak, hanem a klub dolgozói is, ami nagyon jólesett neki. Valószínűleg hasonló hatással volt rá, hogy a belvárosi étteremben elköltött hétvégi vacsora során a pincér máris felismerte, és gratulált az igazoláshoz.

A hírek szerint Jack Tuyp felesége a hét közepén érkezik Budapestre, a játékos addig nem választ lakhelyet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik