Újpest: Ezért is érdemes itt játszani - Kabát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.05. 00:42
Mint már arról beszámoltunk, a szurkolók Kabát Pétert választották meg az idény legjobb magyar játékosának.  Az Újpest támadója a klub hivatalos honlapjának adott interjújában mindenkinek megköszönte a szavazatokat, és elmondta, eszében sincs még abbahagyni a futballt.

Kabát 13 góllal és 10 gólpasszal zárta az NB I-es idényt, úgy, hogy az utolsó három fordulót sérülés miatt ki kellett hagynia.

„Nagyon boldog vagyok. Köszönöm a szurkolóknak a szavazatokat, a győzelemből is látszik, hogy az újpesti közösségnek mekkora ereje van – ezért is érdemes Újpesten játszani. Persze most is szeretném megköszönni a csapattársaknak is, hiszen nélkülük a jelöltek közé sem kerülhettem volna be" – nyilatkozta Kabát Péter az ujpestfc.hu-nak.

„Hiányérzetem van a szereplésünkkel kapcsolatban. Nem sikerült az elvárt eredményeket hoznunk, a mutatott teljesítménynél pedig több volt bennünk. Sokszor az utolsó percben veszítettünk pontokat, ezek nagyon is hiányoztak a végelszámolásnál. Bízom benne, hogy jövőre jobbak leszünk, és előrébb tudunk lépni!"

S hogy érez-e még magában elég erőt egy mostanihoz hasonló szezonhoz?

„Persze. A szerződésem jelenleg a következő idény végéig szól, de nem gondolkodom a befejezésen. Biztosan leülünk majd az elnök úrral beszélgetni, de azt ki tudom jelenteni, hogy amíg ilyen jól érzem magam az edzéseken és a pályán, addig eszembe sem jut majd befejezni a focit" – zárta mondandóját a újpesti támadó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik