NB I: „Motivált minket, hogy élvonalbeli meccset játszunk”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.01. 16:24
A labdarúgó NB I 30., utolsó fordulójában izgalmas mérkőzésen a már korábban bajnoki címet szerző, ezúttal erősen tartalékos Győri ETO 3–2-re legyőzte az idény végére széteső, jövőre az NB III-ban szereplő Egert. Vojtekovszki Csaba, az egriek megbízott vezetőedzője a mérkőzést közvetítő M1-nek elmondta, az motiválta játékosait, hogy élvonalbeli meccset játszhatnak, míg a győrieket irányító Pintér Attila megemeli a kalapját játékosai előtt.

Vojtekovszki Csaba (az Egri FC megbízott vezetőedzője): – Hogy mi motiválta a játékosokat? Az, hogy NB I-es meccsen játszhatnak. Néhányan először léphettek pályára az első osztályban, nagy élmény volt számukra, hogy a magyar bajnok ellen játszhattak. Elégedett vagyok a látottakkal, kis szerencsével döntetlenre végezhettünk volna, de gratulálok a Győrnek a győzelemhez.Vojtekovszki Csaba (az Egri FC megbízott vezetőedzője): – Hogy mi motiválta a játékosokat? Az, hogy NB I-es meccsen játszhatnak. Néhányan először léphettek pályára az első osztályban, nagy élmény volt számukra, hogy a magyar bajnok ellen játszhattak. Elégedett vagyok a látottakkal, kis szerencsével döntetlenre végezhettünk volna, de gratulálok a Győrnek a győzelemhez.

Pintér Attila (a Győri ETO vezetőedzője): – A játékosok becsülettel tették a dolgukat, egygólos hátrányban is ugyanúgy hittek a győzelemben, próbáltak futballozni. Voltak hiányzóink, de akik ma lehetőséget kaptak, azok előtt meg kell emelnünk a kalapunkat. Akik ma nem játszottak, háromhetes nyári szabadságot kapnak, míg akik ma pályára léptek, két hetet pihenhetnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik