MTK: az átvilágítástól függ a magyar befektető érkezése

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.26. 12:22
A szlovákiai magyar üzletember, Csörgő György főtulajdonosi vagy főszponzori szerepet vállalhat a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK-nál, ha pozitívan zárul az átvilágítás eredménye.

„Most folyik a jogi és gazdasági audit, ezek lezárása a jövő hét közepére várható, és az eredményektől függően tudom megmondani, tárgyalunk-e tovább, vagy sem. Ha pozitívak lesznek az eredmények, akkor értelemszerűen fenntartom az érdeklődésemet, és július közepéig le is tudjuk zárni a dolgot. Ha viszont az auditok eredményei negatívak lesznek, akkor ez már számomra tárgytalan. Nem csak kizárólag az MTK-nak drukkoltam, de leginkább nekik. Üzleti és baráti kapcsolatok vannak közöttünk, ha beszállnék, akkor az egyfajta baráti segítség lenne” – magyarázta a 32 éves bősi üzletember, Csörgő György az ujszo.com-nak.Csörgő György az ujszo.com-nak.

Csörgő neve az utóbbi időben többször felvetődött a dunaszerdahelyi DAC-cal összefüggésben is, annál is inkább, mert múlt pénteken a sárga-kékek az üzletember tulajdonában lévő busszal utaztak el Bécsbe, az Admira Wacker elleni barátságos mérkőzésre.

„Ingyen adtam oda a buszt, ez pusztán csak egy gesztus volt a DAC felé, mégiscsak járásbeli csapatról van szó. Semmilyen üzleti kapcsolatban nem állunk, nem kell e mögött keresni semmit” – hangsúlyozta Csörgő.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik