KTE: U21 és vizsgák sora - nem sokat pihenhet a középpályás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.20. 08:15
Patvaros Zsolt, a Kecskemét labdarúgócsapatának utánpótlás-válogatott középpályása az U21-esek, illetve főiskolai kötelezettségei miatt nem sokat lógathatja a nyáron a lábát, ám a hosszú kihagyás miatt nem érzi ezt problémának.

„Az U21-es válogatottal Albániában léptünk pályára a Paks elleni meccs után. Két nappal később, vasárnap indult az edzőtábor Telkiben, pénteken jött a meccs, így nekem tulajdonképpen két hetem maradt – foglalta össze a nyarat röviden Patvaros Zsolt klubja honlapjának, a kecskemetite.hu-nak. – Ebből az elsőt főleg tanulással és vizsgákkal töltöttem, ugyanis másodéves, levelezős hallgató vagyok a TF sportszervező szakán. Két tantárgyból már levizsgáztam, hamarosan pedig remélem, az utolsót is sikerrel veszem. Ha ezt összeadjuk, pár napom maradt kikapcsolódni. Aktív pihenés ez tehát számomra, hiszen edzek is közben, de mivel szinte az egész tavaszt ki kellett hagynom, nem érzem ezt problémának.”Patvaros Zsolt klubja honlapjának, a kecskemetite.hu-nak. – Ebből az elsőt főleg tanulással és vizsgákkal töltöttem, ugyanis másodéves, levelezős hallgató vagyok a TF sportszervező szakán. Két tantárgyból már levizsgáztam, hamarosan pedig remélem, az utolsót is sikerrel veszem. Ha ezt összeadjuk, pár napom maradt kikapcsolódni. Aktív pihenés ez tehát számomra, hiszen edzek is közben, de mivel szinte az egész tavaszt ki kellett hagynom, nem érzem ezt problémának.”

A játékos felemás érzésekkel gondol vissza az elmúlt szezonra. „Ősszel sok lehetőséget kaptam, bíztak bennem, ezzel hol jobban, hol kevésbé tudtam élni. A téli alapozásom jól sikerült, kitűnő állapotban éreztem magam, nagyon vártam a tavaszt. Az első két meccsen kezdőben is voltam, aztán Kaposváron sajnos jött a sérülés. Csalódott voltam emiatt, ráadásul sokáig úgy tűnt, előbb is visszatérhetek. A végén ugyan még bekapcsolódtam a munkába, de sajnos az nem ugyanaz. Ettől függetlenül, ahogy az egész idényt, úgy a tavaszunkat is szépnek tartom. Remélem, folytatni tudjuk a stábbal és a csapattal a megkezdett munkát” – nyilatkozta az U21-es válogatott játékos.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik