Kaposvár: Hegedűs jobb ajánlatot kapott, Oláh maradna

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.06. 07:12
Amióta a Kaposvári Rákóczi labdarúgócsapata 2004-ben visszajutott az első osztályba, az aktuális vezetőedző rendre azzal szembesül, hogy a jól teljesítő, piacképes játékosokat értékesíti a klub. Hogy az idén nyáron is így lesz-e, néhány héten belül kiderül, ám nem elképzelhetetlen, hogy valamennyi lejáró szerződésű futballista a Rákóczit erősíti az elkövetkezendő bajnoki esztendőben is.

„A lejáró szerződésű játékosok közül Drazsen Okukával, Pedro Petrazzival, Bojan Pavloviccsal, Nikola Safariccal és Posza Zsolttal szóban már minden részletben megállapodtunk a folytatásról, azt gondolom, hamarosan írásban is megtörténik ez – mondta Illés János, a kaposváriak ügyvezetője a Nemzeti Sportnak. – Hegedűs Dávidra is számítunk, az eddiginél jobb ajánlatot tettünk neki, szeretnénk, ha a maradás mellett döntene. Ami Oláh Lórántot illeti, mindkét fél hajlik a közös munka folytatására, és mivel eddig is mindig egyezségre jutottunk, reméljük, ezen a nyáron is így lesz.”

Ha a felsorolt labdarúgók valamennyien a Rákócziban maradnak, a csapat váza máris adva van, ráadásul Lubos Hajdúch, Kovács Olivér és Horváth Tamás már idény közben a hosszabbítás mellett döntött, így Prukner László vezetőedző erős alapra építkezhet. Lubos Hajdúch után magyar és külföldi csapatok is érdeklődnek, valamint a remek idényt futó Balázs Benjámin is felkeltette néhány hazai együttes figyelmét, igaz, konkrét ajánlat egyikükkel kapcsolatban sem érkezett.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KAPOSVÁRI RÁKÓCZINÁL
Érkezők:
Távozik/távozhat:Zámbó Bence (Győri ETO, kölcsönből vissza?)
Kiszemeltek:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik