FTC: Józsi György megegyezett a hosszabbításról

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2013.06.07. 16:52
A Ferencvárosban a most befejeződött szezonban alapembernek számított a középpályán Józsi György, akinek lejárt a szerződése, de a Nemzeti Sport Online megkeresésére adott szezonértékelőjében elmondta, szóban már megegyezett a vezetőkkel a hosszabbításról.

„Az Európa-liga-szereplés elérése volt a célunk, ami sajnos nem sikerült. Az egész idényt tekintve az volt a baj, hogy hektikus volt a helyzetkihasználásunk – értékelte a Ferencváros szezonját Józsi György csapatkapitány. – Előfordult, hogy berúgtuk a helyzeteinket, és akkor több góllal nyertünk, mint például a Videoton elleni Ligakupa-döntőben, máskor pedig kimaradtak a lehetőségek, és akkor nem tudtunk győzni, mint például a Vidi elleni tavaszi bajnokin. Ennek tudható be, hogy nem értük el a célunkat. Másrészt abból a szempontból is hektikus volt a szezon, hogy ugye edzőváltás is történt a csapatnál, tavasszal pedig a költözködés miatt több helyszínen játszottuk a hazai meccseinket.”

A középpályás a saját produkciója kapcsán elmondta, nem teljesen elégedett, bár a feladatát igyekezett mindig maximálisan ellátni.

„A teljesítményemmel nem vagyok maximálisan elégedett. Tavasszal kevésbé volt látványos a játékom, hiszen ősszel öt gólt is szereztem, idén azonban bajnokin még nem találtam a kapuba. Ennek az is az oka, hogy más rendszerben játszottunk, a védelem előtt egy védekező középpályással, és így távolabb kerültem a kaputól. Ennek ellenére a rám bízott feladatokat sikerült elvégeznem, úgy érzem, Ricardo Moniz vezetőedző is elégedett velem” – fogalmazott a játékos.

Ennek jele lehet az is, hogy Józsi már megegyezett a vezetőkkel lejáró szerződésének meghosszabbításáról, egy plusz egy évre kötelezheti el magát.

„Az új szerződésemet még nem írtam alá, de szóban már megállapodtunk. Nem tervezek váltást, vagyis minden jel szerint maradok a Ferencvárosnál” – mondta a 30 éves futballista.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik