FTC: Csalódnék, ha nem lennénk bajnokok - Józsi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.28. 09:19
Józsi György, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros csapatkapitánya együttese honlapjának, a fradi.hu-nak elmondta: csalódott lesz, ha nem nyerik meg a 2013–2014-es kiírásban a bajnokságot.

„Most azt mondom, csalódott lennék, ha nem sikerülne bajnoki címet ünnepelnünk az idény végén, de a legfontosabb, hogy alázat, kitartás és sok munka legyen a csapatban. A szezonunk kemény mérkőzésekkel indul, nagyon fontos, hogy ezeket a rangadókat megnyerjük, főként úgy, hogy riválisaink az európai kupákban is játszanak, ami a mi malmunkra hajthatja a vizet” – mondta Józsi a fradi.hu-nak.

A zöld-fehérek csapatkapitánya beszélt az érkezőkről is, és elmondta: nem lesz gond az új játékosok beilleszkedésével.

„A keretet tekintve nem számítok nagy változásra, és mindenképpen pozitívum, hogy a csapat magja egyben marad, hiszen mindenki jól ismeri a másikat, megvan köztünk az összhang. Azoknak, akik érkeznek, szeretnénk megkönnyíteni a beilleszkedést. Ezzel azonban nem szokott probléma lenni, hiszen jó közösség alakult ki az öltözőn belül” – tette hozzá Józsi. Józsi a fradi.hu-nak.

A zöld-fehérek csapatkapitánya beszélt az érkezőkről is, és elmondta: nem lesz gond az új játékosok beilleszkedésével.

„A keretet tekintve nem számítok nagy változásra, és mindenképpen pozitívum, hogy a csapat magja egyben marad, hiszen mindenki jól ismeri a másikat, megvan köztünk az összhang. Azoknak, akik érkeznek, szeretnénk megkönnyíteni a beilleszkedést. Ezzel azonban nem szokott probléma lenni, hiszen jó közösség alakult ki az öltözőn belül” – tette hozzá Józsi.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik