NB I: Most lett igazi csapat a Siófok! - Horváth Károly

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.24. 21:44
Horváth Károly, a kiesés ellen harcoló Siófok szakvezetője minden játékosának gratulált a Sport Televízió mikrofonja előtt a Pápán 1–0-ra megnyert péntek esti NB I-es bajnoki labdarúgó-mérkőzés után. Kovács László, a vesztes Lombard megbízott edzője szerint adtak 55-60 percet a Siófoknak, ez volt a vereség oka.

KOVÁCS LÁSZLÓ (Lombard Pápa): – Az az igazság, hogy az első félidő nem úgy sikerült, ahogyan akartuk. Hagytuk ezt az álmos iramot, adtunk ötvenöt-hatvan percet a Siófoknak. Utána kezdett el úgy játszani a csapat, ahogyan az első pillanattól kellett volna, de akkor már Fortuna istene büntetett minket. Két óriási ziccer, kapufa, ott már kimaradt minden. Hogy az elején idegesek voltak a játékosok? Rutinos játékosokról van szó, de hogy idegesek voltak, mert mindenki tudja, miről szól a történet, az elképzelhető. Még van esélyünk a bennmaradásra, az utolsó fordulóban meg kell verni a Diósgyőrt, nincs más mód. KOVÁCS LÁSZLÓ (Lombard Pápa): – Az az igazság, hogy az első félidő nem úgy sikerült, ahogyan akartuk. Hagytuk ezt az álmos iramot, adtunk ötvenöt-hatvan percet a Siófoknak. Utána kezdett el úgy játszani a csapat, ahogyan az első pillanattól kellett volna, de akkor már Fortuna istene büntetett minket. Két óriási ziccer, kapufa, ott már kimaradt minden. Hogy az elején idegesek voltak a játékosok? Rutinos játékosokról van szó, de hogy idegesek voltak, mert mindenki tudja, miről szól a történet, az elképzelhető. Még van esélyünk a bennmaradásra, az utolsó fordulóban meg kell verni a Diósgyőrt, nincs más mód.

HORVÁTH KÁROLY (Siófok): – Minden elismerésem az összes játékosomé, az összesé, hiszen minden játékosomat elhoztam, mind a huszonhetet, mert az ördög nem alszik. Mindenre gondoltam, bármi történhet akár utazás közben is, de hála istennek semmi sem történt. Óriási álmunk teljesedett be ma, hogy ezt a mérkőzést meg tudtuk nyerni. Minden elfogultság nélkül mondom, hogy most lettünk igazi csapat. Már korábban is voltak jelei, de a mai mérkőzésen, amikor tíz emberre fogyatkoztunk, akkor is csapatként tudtuk tartani az eredményt. Minden elismerésem az összes játékosé, köszönöm nekik a mai teljesítményt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik