DVTK: Henk ten Cate holland segítője érkezhet - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.04. 11:59
A Blikk úgy tudja: a holland Mike Snoei lehet az élvonalbeli DVTK labdarúgócsapatának következő vezetőedzője. A 49 éves szakember korábban Henk ten Cate segítőjeként tevékenykedett a görög Panathinaikosznál, valamint a katari Umm-Szalalh gárdájánál.

A boon.hu korábban arról írt, hogy a szintén holland Ten Cate lehet a jelölt a posztra, ő azonban – amint arról már beszámoltunk – közvetett úton arról tájékoztatta a Nemzeti Sportot, hogy nem tér vissza Magyarországra, sőt a futballtól is elszakadni készül, legalábbis egy darabig.A boon.hu korábban arról írt, hogy a szintén holland Ten Cate lehet a jelölt a posztra, ő azonban – amint arról már beszámoltunk – közvetett úton arról tájékoztatta a Nemzeti Sportot, hogy nem tér vissza Magyarországra, sőt a futballtól is elszakadni készül, legalábbis egy darabig.

Snoei egy bajnokin lépett pályára a Feyenoordban, viszont másik két rotterdami klubban, az Excelsiorban, valamint a Spartában összesen több mint 250 alkalommal. Edzői karrierjét 18 éve építgeti, legutóbb Kínában dolgozott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik