NB I: Zsivóczky Gyulában továbbra is bíznak Pápán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.08. 08:31
null
Zsivóczky Gyula nem futamodik meg a nehézségek elől (Fotó: NS-archív)
Az előzmények ismeretében sokan biztosra vették, ha a Lombard Pápa hazai pályán vereséget szenved a Kecskeméttől, a klub vezetői megköszönik Zsivóczky Gyula vezetőedző munkáját. Mint ismert, a szombati meccs 2–0-s kecskeméti sikerrel zárult, a szakember azonban annak ellenére folytathatja a munkáját, hogy a Lombard tavasszal nemcsak hogy pontot nem szerzett, még gólt sem sikerült elérnie.


„Amikor szombaton a Kecskemét elleni mérkőzést követően leültem Bíró Péterrel beszélgetni, arra is felkészültem, hogy a tulajdonos megköszöni a munkámat – mondta a mérkőzés másnapján Zsivóczky Gyula. – De Bíró Péter kijelentette, továbbra is bízik bennem, azonban változtatásokra van szükség ahhoz, hogy a csapat meginduljon felfelé. Nem szoktam a nehézségek elől megfutamodni, eddig is a legjobb tudásom szerint próbáltam dolgozni, de az is biztos, hogy követtem el hibákat. Ezekért vállalom a felelősséget, de tegyék ezt meg a játékosok is, azaz gondolkodjanak el rajta, ők megtettek-e mindent a Lombardért…”

„Aki szerdán pályára lép a DVSC ellen, az nemcsak bizalmat kap, neki is bizonyítania kell, hogy lehet rá számítani ennél a klubnál. Ősszel olyan csapatot győztünk le, mint az Európa-liga-szereplő Videoton, és ha nem tudom elhitetni a labdarúgókkal, hogy képesek vagyunk nyerni, akkor nem tudunk előrelépni. Szombaton nyerhető meccset veszítettünk el, ezek a pontok már nem jönnek vissza, de biztosra veszem, a Lombard a következő idényben is az NB I-ben szerepel. Ám az nagyon nem mindegy, hogy milyen csapattal indulhat neki a bajnokságnak.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik