DVTK: szurkolói petíció Luque maradásáért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.25. 13:04
Már több mint hétszázan írták alá elektronikus formában azt a petíciót, amelyet azért índított a  Diósgyőr labdarúgócsapatának egyik szurkolói csoportja, hogy José Luque továbbra is klubjuk játékosa maradjon.

Luque két hete jelentette be, hogy nem hosszabbítja meg az idény végén lejáró szerződését, mivel visszavonul. Az amigeleken.hu nevű szurkolói portálon néhány napja megjelent egy nyílt levél, amelyben a drukkerek arra kérik a klub vezetőit, illetve vezetőedzőjét, hogy próbálják megtartani a 35 éves spanyol játékost, aki rövid idő alatt ikonná vált Miskolcon.

Az oldalon már több mint hétszázan írták alá az online petíciót.

„Ennek a nyílt levél megfogalmazásának a célja tulajdonképpen az, hogy a DVTK tulajdonosát, ügyvezetőjét és új edzőjét arra ösztönözzük, hogy próbálják megváltoztatni kapitányunk, José Luque azon elhatározását, amely szerint befejezi aktív pályafutását – nyilatkozta a boon.hu-nak Jáborcsik András, az amigeleken.hu honlap egyik szerkesztője. – Az online petíciónkat, amelyet »José Luque maradjon a DVTK játékosa« címmel indítottunk útjára, néhány nap alatt több mint ötszázan írták alá. Azoknak a csatlakozását, akik hozzánk hasonlóan azt szeretnék, hogy legalább egy évig maradjon velünk a spanyol középpályás, még egy héten át várjuk, az addig összegyűlő aláírásokat ezt követően szeretnénk átadni a DVTK-t működtető cég ügyvezetőjének, Dudás Hunornak.” amigeleken.hu nevű szurkolói portálon néhány napja megjelent egy nyílt levél, amelyben a drukkerek arra kérik a klub vezetőit, illetve vezetőedzőjét, hogy próbálják megtartani a 35 éves spanyol játékost, aki rövid idő alatt ikonná vált Miskolcon.

Az oldalon már több mint hétszázan írták alá az online petíciót.

„Ennek a nyílt levél megfogalmazásának a célja tulajdonképpen az, hogy a DVTK tulajdonosát, ügyvezetőjét és új edzőjét arra ösztönözzük, hogy próbálják megváltoztatni kapitányunk, José Luque azon elhatározását, amely szerint befejezi aktív pályafutását – nyilatkozta a boon.hu-nak Jáborcsik András, az amigeleken.hu honlap egyik szerkesztője. – Az online petíciónkat, amelyet »José Luque maradjon a DVTK játékosa« címmel indítottunk útjára, néhány nap alatt több mint ötszázan írták alá. Azoknak a csatlakozását, akik hozzánk hasonlóan azt szeretnék, hogy legalább egy évig maradjon velünk a spanyol középpályás, még egy héten át várjuk, az addig összegyűlő aláírásokat ezt követően szeretnénk átadni a DVTK-t működtető cég ügyvezetőjének, Dudás Hunornak.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik