DVTK: Abdouraman még mankózik, nyáron térhet vissza

Vágólapra másolva!
2013.04.25. 21:35
Mohamadou Abdouraman, az élvonalbeli DVTK labdarúgócsapatának kameruni középpályása jól érzi magát térdoperációja után, nincsenek már fájdalmai. Bár legszívesebben már a pályán segíteni társainak, egyelőre nem sieti el a visszatérést.

„Már nem fáj a térdem, de addig nem mondom, hogy igazán jól vagyok, amíg nem kezdhetem el az edzéseket. Jelenleg mankóval járok, és csak két hét múlva kezdhetek el óvatosan sétálni, de felső testre edzeni már most is bemehetek a konditerembe" – nyilatkozta Mohamadou Abdouraman a dvtk.eu-nak.Mohamadou Abdouraman a dvtk.eu-nak.

„Több mérkőzést is láttam a televízióban, de végig az járt a fejemben, hogy nekem nem itt, az ágyon kellene feküdnöm, hanem a pályán lenne dolgom. A Ferencváros ellen jól küzdött a csapat, volt is esély a győzelemre, ami végül nem sikerült, pedig hazai pályán mindig arra törünk" – tette hozzá a kameruni középpályás.

„Először gyógytornásszal fogok dolgozni, és várhatóan három hét múlva kezdhetem el az egyéni rehabilitációs edzéseket. Nagyon óvatosnak kell lennem, nem akarok semmit elsietni, most az a legfontosabb célom, hogy ismét teljesen egészséges legyen a lábam. Türelmes vagyok, de bízom benne, hogy a nyári felkészülést már a csapattársakkal együtt kezdhetem. A Debrecen elleni mérkőzésen pedig előreláthatóan már a helyszínen tudom megnézni" – beszélt felépülésének menetéről Abdouraman.

NB I, 25. FORDULÓ – PROGRAM, JÁTÉKVEZETŐK, TV-S KÖZVETÍTÉSEK
Időpont Mérkőzés Játékvezető
Április 26., péntek
17.00 KTE-Phoenix Mecano–Eger (Tv: Sport1) Radványi Ádám
19.00 Győri ETO–MVM Paks (Tv: Sport1) Iványi Zoltán
Április 27., szombat
14.00 MTK–Diósgyőri VTK (Tv: M1)
Vad II István
16.00 Lombard Pápa–Újpest (Tv: Sport1)
Oláh Gábor
16.00 Kaposvár–Haladás
Németh Ádám
18.30 DVSC-Teva–Siófok (Tv: Sport1)
Bognár Tamás
Április 28., vasárnap
16.30 Ferencváros–Videoton (Tv: M1)
Kassai Viktor
18.30 Pécsi MFC–Bp. Honvéd (Tv: Sport2)
Solymosi Péter
TABELLA GÓLLÖVŐLISTA, JÁTÉKOSSTATISZTIKÁKMENETREND EREDMÉNYEK

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik