Videoton: Jó volt újra a pályán, de elfáradtam - Juhász

Vágólapra másolva!
2013.03.07. 12:25
Juhász Roland, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton kölcsönjátékosa a DVSC-Teva elleni Ligakupa-negyeddöntőben lépett először tétmérkőzésen pályára Székesfehérvárra érkezése óta. A rutinos védő a mérkőzés után a csapat honlapjának, a vidi.hu-nak elmondta: jó érzés volt újra játszani, de egy kicsit elfáradt a hosszú kihagyás után.

„Nagyon jó érzés volt ilyen hosszú idő után ismét tétmérkőzésen pályára lépni. Bevallom őszintén, kicsit el is fáradtam, hiszen több hónap eltelt azóta, hogy legutóbb kilencven percet végigjátszottam” – nyilatkozta a huszonkilenc éves védő.

Juhász a Puskás Akadémia ellen 4–2-re megnyert februári felkészülési mérkőzésen mutatkozott be a Videotonban, akkor egy félidőt kapott, előtte legutóbb 2012. november 14-én, a norvégok elleni felkészülési válogatott mérkőzésen lépett pályára.

„Sajnos a játékunk ezúttal nem volt tökéletes, sokszor kapkodtunk, és a labdát is többször kellett volna megtartanunk – ahogy tettük azt vasárnap a Bozsik-stadionban. Szerda este Debrecenben küzdelmes mérkőzést játszottunk, de vannak ilyen találkozók is. A legfontosabb célunkat, a továbbjutást sikerült kiharcolnunk.”

Mint ismert, a Ligakupa negyeddöntőjének visszavágóján a bajnoki címvédő DVSC-Teva nem tudta ledolgozni egygólos hátrányát a Videotonnal szemben: a gól nélküli döntetlennel a sorozat címvédői, a fehérváriak jutottak a legjobb négy közé.

„A saját teljesítményemmel sosem szoktam maximálisan elégedett lenni, ezúttal is úgy érzem, hogy volt egy-két hibám, de ahhoz képest, hogy milyen régen játszottam utoljára tétmérkőzést, összességében jónak értékelem a teljesítményemet. Szerencsére könnyen beilleszkedtem a védelembe, Vinícius, Szolnoki és Stopira is nagyon jó játékos, jól megértettük egymást a pályán” – zárta nyilatkozatát Juhász.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik