Kaposvár: rendkívüli támogatás a zavartalan tavasz érdekében

Vágólapra másolva!
2013.02.07. 18:58
A kaposvári városi közgyűlés szerda esti, rendkívüli ülésén úgy döntött, hogy a Rákóczi labdarúgó-, valamint kosárlabdacsapatát 15, illetve 12 millió forinttal támogatja a zavartalan tavaszi idény érdekében.

„A Kaposvári Rákóczi Labdarúgó Kft. a társaság gazdasági helyzetének javítása érdekében fordult a városhoz a támogatásért – idézi a rakoczifc.hu Illés János ügyvezetőt. – Ez azt jelenti pontosan, hogy a NAV felé is van tartozásunk, illetve kötelezettségünk, s személyi, működési jellegű kifizetési problémáink is voltak. Ezért fordultunk a város vezetéséhez, amely pedig nagy örömünkre akceptálta ezt a kérést, mint ahogy máskor is, sokszor már. Ezúton is köszönöm a városnak, hogy segített."

„Talán a legfőbb ok az, hogy a szponzori bevételeink csökkentek – indokolta Illés a Kaposvár anyagi helyzetének romlását. – Napjainkban szinte bármilyen megkeresésünkre az a válasz érkezik a cégektől, hogy a társasági adójuk egy részét szívesen odaadják, más jellegű támogatást viszont nem. Ezt viszont mi csak korlátok között tudjuk elfogadni és felhasználni az előírt mértékig."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik