Honvéd: a Serie B-ből érkezhet a „komoly fogás”?

Vágólapra másolva!
2013.02.02. 23:01
Olasz sajtóértesülések szerint a Budapest Honvéd labdarúgócsapata Davide Lanzafame, Raffaele Alcibiade és az argentin-olasz Leonardo Martínez után szeretne újabb olasz játékost a csapathoz csábítani.

Az átigazolásokkal foglalkozó tuttomercatoweb.it szerint a kispestiek júniusig szeretnék kölcsönvenni a Serie B-ben szereplő Hellas Verona balhátvédjét, a 29 éves Giuseppe Pugliesét.

Nem lehet véletlen, hogy egy balhátvéddel hozták össze a Honvédot, hiszen a klub pénteki sajtótájékoztatóján George F. Hemingway jelezte, hogy erre a posztra még igazolnának, és újabb „komoly fogásra” lehet készülni. Hogy Pugliese lehet-e ez a „komoly fogás”, azt persze nem tudhatjuk, hiszen a játékos nem kimondottan ismert – még Olaszországban sem.

A védő kegyvesztett lett Veronában, már nem élvezi Andrea Mandorlini bizalmát, ebben a szezonban egyetlen bajnokin sem kapott bizalmat. A hírek szerint a Verona úgy könnyítené meg a távozását, hogy kölcsönadása „fejében” egy évet hosszabbítana vele, tudniillik a nyáron a lejár a szerződése.

A portál úgy tudja, ennek ellenére kicsi az esélye annak, hogy Pugliese a tavaszt Budapesten töltse, hiszen a játékos szeretne maradni a csapatnál, és bizonyítaná edzőjének, hogy méltó a bizalomra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik