Eger: Diósgyőrből érkezett védő, Vácott fogadhatják a DVTK-t - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2013.02.19. 12:29
A DVTK-nál mellőzött, ezért csapatot kereső szerb Szavo Rakovics a héten Egerben edz. A két csapat jövő péntekre kiírt bajnokijának helyszíne továbbra sem ismeretes, de sajtóhírek szerint jó esély van rá, hogy Vácon rendezik a találkozót.

Korábban már szóba hozták az Egerrel a DVTK védőjét, Szavo Rakovicsot, és az Észak-Magyarország napilap beszámolója szerint a labdarúgó ezen a héten a hevesiekkel edz, arról viszont még nincs hír, hogy már meg is állapodtak volna vele a hevesi klubvezetők.Észak-Magyarország napilap beszámolója szerint a labdarúgó ezen a héten a hevesiekkel edz, arról viszont még nincs hír, hogy már meg is állapodtak volna vele a hevesi klubvezetők.

A két klubbal kapcsolatos hír az is, hogy továbbra sem dőlt el, az egri stadion villanyvilágításának hiányában hol rendezik a két együttes jövő pénteken 19 órára kiírt bajnoki találkozóját. A borsodi lap szerint jó eséllyel Vácon, az egri tulajdonos, John Marshall érdekeltségi körébe tartozó NB II-es klub pályáján kerül majd sor a mérkőzésre.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ EGRI FC-NÉL
Érkezők: Debreceni Dávid (Felsőtárkány SC – kölcsönből vissza?)
Távozik/távozhat: Josef Hamouz (cseh, Csehország?), Szimeon Hrisztov (macedón, FK Peliszter Bitola – Macedónia, kölcsönben), Petr Knakal (cseh, Csehország?), Piller József (?), Igor Pisanjuk (ukrán-kanadai, Vasas), Romhányi Tamás (Felsőtárkány), Michael Stanislaw (osztrák, SV Horn – Ausztria),Joël Tchami (kameruni, ?), Goran Vujovics (montenegrói, ?), Wolry Wolfe (jamaicai, ?)
Kiszemeltek: Ismaël Koné (francia, szabadon igazolható, legutóbb Iraklisz Pszahna – Görögország, próbajáték), Yohann Lasimant (francia, szabadon igazolható, próbajáték), Szavo Rakovics (DVTK), Szabó Bence (Újpest, próbajáték)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik