DVSC: négyen estek ki a Videoton elleni mérkőzés előtt

Vágólapra másolva!
2013.02.18. 16:36
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva vezetőedzője, Kondás Elemér a haon.hu-nak nyilatkozott az eltiltott, és a sérült játékosok helyzetéről a Videoton elleni Ligakupa-negyeddöntő előtt.

Kondás Elemér, a DVSC vezetőedzője a haon.hu-nak elmondta: a sérülésből nemrég visszatért Selim Bouadlára és Lucas Marcolinire biztosan nem számíthat a Ligakupa negyeddöntőjében, valamint az Eger elleni összecsapáson piros lapot begyűjtő Pölöskey Péter és Kulcsár Tamás sem léphet szerdán pályára. haon.hu-nak elmondta: a sérülésből nemrég visszatért Selim Bouadlára és Lucas Marcolinire biztosan nem számíthat a Ligakupa negyeddöntőjében, valamint az Eger elleni összecsapáson piros lapot begyűjtő Pölöskey Péter és Kulcsár Tamás sem léphet szerdán pályára.

A Debrecen következő ellenfele a Ligakupában a Videoton lesz. A székesfehérvári csapat legutóbbi felkészülési mérkőzésén a kínai Hangcsou Greentown ellen kiütéses, 8–0-s győzelmet aratott.

„Bár természetesen mi is értesültünk róla, milyen eredményeket értek el a fehérváriak a felkészülési mérkőzéseiken, nem vonhatunk le ezekből különösebb tanulságokat. Már kedden elutazunk a mérkőzésre, hiszen szeretnénk minél jobban teljesíteni Székesfehérváron" – nyilatkozta a vezetőedző.

A Debrecen a Ligakupa-negyeddöntő első mérkőzésén szerdán, 16.45-kor lép pályára a Videoton ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik