Már zsebben a bajnoki cím? - értékelje a Győri ETO őszét!

Vágólapra másolva!
2012.12.21. 11:13
null
A győriek kitettek magukért az ősszel (Fotó: Unger Tamás)
A Győri ETO kiválóan teljesített az őszi idényben, Pintér Attila csapata megérdemelten vezeti az NB I tabelláját 17 forduló után. A győriek hat ponttal előzik meg a második MTK-t, és tízzel vannak a címvédő DVSC előtt. Értékelje a Nemzeti Sport Online-on az ETO őszét, írja meg kommentben véleményét – a Nemzeti Sport őszértékelő sorozatának szombati részében foglalkozik a Győrrel.

 

 

GYŐRI ETO

Mérleg: 1., 11–5–1, 35–15, 38 pont

Hazai mérleg: 7–2–0

Idegenbeli mérleg: 4–3–1

Házi gólkirály: Varga Roland (9 gól)

Házi „lapkirály": Michal Svec (5 sárga)

Legjobb NS-átlag: Takács Ákos (6.182)

Legrosszabb NS-átlag: Nemanja Andrics (5.250)

Legjobb mérkőzés az ősszel: Nagyszerűen futballozott az ETO novemberben a DVSC ellen. Az izgalmas, fordulatos meccsen értékes győzelmet aratott, hiszen a bajnokot verte meg a Győr.

Kellemes meglepetés: Dudás Ádám rehabilitálása. Az értékes futballista alig-alig játszott az első csapatban, ám hatott rá a pedagógia, Pintér Attila pedig jó érzékkel nyúlt a játékoshoz, aki remek gólokkal hálálta meg a bizalmat.

Kellemetlen meglepetés: A centerek hatástalansága, hiszen hiába próbálkozott az ETO mestere Jarmo Ahjuperával, Marek Strestíkkel, Mihai Dinával és Rati Alekszidzével, a négy játékos 17 mérkőzésen csupán két gólig jutott.

Miben kellene javulni? Nagy százalékban hagyta ki az ETO a helyzeteit. Ezen mielőbb változtatni kell, s nem véletlen, hogy a posztra megfelelő labdarúgó szerződtetését tervezik a vezetők.

Az NSO olvasói ide várták a csapatot a nyáron: 4–6. hely

SZAVAZÁS

Tízes listán hányasra értékelné a Győri ETO labdarúgócsapatának őszi teljesítményét?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

SZAVAZÁS

Ön szerint hányadik helyen végez az NB I-ben a Győri ETO?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik