Újpest: Kapkodás nélkül, hideg fejjel - Jos Daerden

Vágólapra másolva!
2012.11.01. 22:03
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest vezetőedzője, Jos Daerden defenzív Egri FC-re számít pénteken, de szerinte nem szabad kapkodniuk, és hideg fejjel kell játszani, hogy otthon tartsák a három pontot.

„Az eddigi mérkőzéseikből kiindulva úgy gondolom, hogy pénteken egy defenzív Eger ellen kell majd pályára lépnie a csapatnak. Kevés gól esik ellenfelünk mérkőzésein, nem könnyű feltörni a védelmüket. Teljesen érthető, hogy újoncként ilyen stílusban játszanak, a mi feladatunk az, hogy megoldjuk az előttünk álló mérkőzést, és itthon tartsuk a három pontot. A csütörtöki edzésen azon volt a hangsúly, hogy azt a kevés helyet, amelyet a vendégek várhatóan támadóinknak engednek majd, hatékonyan használjuk ki. Ideális lenne, ha minél hamarabb megszereznénk a vezetést, mert az idő az Egernek dolgozik majd, de nem szabad kapkodnunk, hideg fejjel kell játszanunk" – nyilatkozta az Újpest vezetőedzője, Jos Daerden a klub hivatalos oldalának.

A belga szakember újra számíthat az eltiltását letöltő Szélesi Zoltánra, ugyanakkor a hiányzók száma nem csökkent a múlt hét óta.

„Szélesi Zoltán visszatérhet eltiltása után, ez a jó hír, ezúttal azonban José María Antónnak kell pihennie sárga lapjai miatt. Naim Aarab és Simon Krisztián combsérülése sem jött még rendbe, így ők pénteken biztosan nem lépnek majd pályára" – tette hozzá a Daerden.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik