MK: Kondás látott előrelépést, Brekk foghatónak érezte a Lokit

Vágólapra másolva!
2012.11.27. 19:09
A labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján a DVSC-Teva hazai pályán 3–1-re nyert és jutott tovább 5–4-s összesítéssel a Nyíregyháza ellen: a debreceniek vezetőedzője, Kondás Elemér szerint most csak a győzelem számított, de látott előrelépést a játékban, míg a vendégek szakvezetője, Brekk János csalódott, mert foghatónak érezte a Lokit.

Kondás Elemér: – Összességében elégedett vagyok, sikerült végre nyernünk és továbbjutnunk, jelenleg ez volt az egyetlen célunk. A második félidőben vártuk, hogy jobban kinyílik az ellenfél, és abból veszélyes ellentámadásokat tudunk majd vezetni, erre egy buta hibából mi kaptunk gólt, de utána sikerült felpörögnünk újra és megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Próbáljuk helyén kezelni a jelenlegi helyzetünket, nincs kapkodás a klubon belül, és a Győri ETO elleni mérkőzéshez képest is láttam már előrelépést. Volt tűz, agresszivitás, helyzetek, gólok, úgyhogy elégedett vagyok.

 

Brekk János: – Az utolsó percekig is versenyben voltunk a továbbjutásért, végig versenyben tudtunk lenni a Debrecen ellen, és ezért dicséret illeti a csapatot, bátran játszottak, de gratulálnom kell az ellenfélnek is. Kicsit csalódott vagyok, ugyanis végig úgy éreztem, hogy a mostani Loki megfogható lett volna.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik