Ligakupa: az egri tréner túlzottnak tartja a 0-3-at

Vágólapra másolva!
2012.10.11. 09:37
A labdarúgó Ligakupa csoportkörének harmadik fordulójában a DVTK hazai pályán 3–0-ra legyőzte a hozzá hasonlóan élvonalbeli Egert. Simon Antal, az egriek vezetőedzője túlzottnak tartja a háromgólos különbséget.

Sisa Tibor (DVTK): – Szervezett, egységes és jó csapat ellen játszottunk. Masszív együttes az Eger, de sok lehetőségünk volt ellene, és sokkal többet birtokoltuk a labdát. A játék minősége is olyan volt, amilyet szerettünk volna, így megérdemeltük a győzelmet.Sisa Tibor (DVTK): – Szervezett, egységes és jó csapat ellen játszottunk. Masszív együttes az Eger, de sok lehetőségünk volt ellene, és sokkal többet birtokoltuk a labdát. A játék minősége is olyan volt, amilyet szerettünk volna, így megérdemeltük a győzelmet.

Simon Antal (Egri FC): – A Ligakupában mindig arra törekszünk, hogy egy-két új dolgot kipróbáljunk, és azoknak is játéklehetőséget adjunk, akik kevesebbet szerepelnek a bajnokikon. Szerettünk volna eredményesek lenni a jó pályán, jó ellenfél ellen. A három nullás végeredményt túlzottnak tartom, mert szabadrúgásból és tizenegyesből is kaptunk gólt. Azt azonban nem vitatom, hogy a DVTK megérdemelte a győzelmet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik