Haladás: Érdemes volt türelmesnek lenni - Búrány Z.

Vágólapra másolva!
2012.10.03. 18:58
Az élvonalbeli Haladás labdarúgócsapatának 23 éves védekező középpályása, Búrány Zoltán szokatlan poszton kap hétről hétre szerepet, mégis bizonyított, bármilyen pozícióban lehet rá számítani, és örül a lehetőségnek.

„Örülök, hogy kezdőként játszhatom végig a mérkőzéseket. Számomra ez mindenképpen előrelépés a korábbiakhoz képest. Úgy érzem, hogy jó irányba haladok. Úgy néz ki, hogy érdemes volt türelmesnek lenni, és várni arra, hogy megkapjam a lehetőséget. Eddig úgy tűnik, hogy sikerül meghálálnom a bizalmat" – nyilatkozta a Haladás 23 éves futballistája, Búrány Zoltán a haladasfc.nyugat.hu oldalának.haladasfc.nyugat.hu oldalának.

„Sokszor mondják, hogy a két szélső hátvéd szerepkör teljesen ugyanaz, de őszintén szólva, én ezt nem így élem meg. Számomra bal védőként nehezebb játszani, hiszen jobblábas vagyok. De ha koncentrálok, úgy érzem, hogy azzal sincs gond. Az egész helyzet fura, mivel én védekező középpályásként érkeztem Szombathelyre, de természetesen azon a poszton lépek pályára, ahol a mester számít rám, és nagyon örülök, hogy bizonyíthatok" – tette hozzá az eredetileg védekező középpályásként érkező labdarúgó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik