DVSC: Valóban jó csapat a BATE - Bódi Ádám

Vágólapra másolva!
2012.10.03. 18:49
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva középpályása, Bódi Ádám szerint bebizonyosodott, hogy a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörében a Debrecent kiejtő BATE Boriszov valóban jó csapat, és akár messze is juthat.

„Szóba került az öltözőben és Kondás Elemér is megemlítette a korábbi ellenfelünk bravúrját. A mostani eredményei is mutatják, milyen remek csapat a Boriszov, a menetelésük persze felértékeli a kint elért döntetlenünket is. Felvettük a versenyt a fehéroroszokkal a két meccsen, csupán azt fájlalhatjuk, hogy nem tudjuk meg sosem, mire mentünk volna, ha nincs Nikolov Balázs kiállítása és végig tizenegy emberrel küzdhetünk ellenük" – nyilatkozta a DVSC-Teva 21 éves középpályása, Bódi Ádám a haon.hu oldalának.haon.hu oldalának.

„Az, hogy az eddig két csoportmérkőzésen hat gólt szereztek és megszerezték a német sztárgárda, a Bayern München skalpját is, mindent elmond az erejükről. A beloruszok példája bizonyítja, anélkül is lehet ütőképes csapatot építeni, hogy összevásárolnák a legdrágább légiósokat, ez pedig nagyon szimpatikus a számomra. Ez a nagyszerű kezdés biztosan hatalmas lendületet ad nekik, olyat, amely a továbbjutásig is elrepítheti őket, az egyenes kieséses szakaszban pedig már bármi megtörténhet. Ha a sorsolás során elkerülik az olyan hatalmasságokat, mint az FC Barcelona, a Real Madrid vagy a címvédő Chelsea, akkor szerintem a következő körből is továbbjuthat a BATE Boriszov együttese" – tette hozzá a fiatal szélső középpályás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik