DVSC: Mészárosra vizsgálat vár, Varga térdét megműtik

Vágólapra másolva!
2012.10.24. 19:10
Mészáros Norbert, az élvonalbeli DVSC-Teva labdarúgócsapatának válogatott védője a legutóbbi, a DVTK ellen 2–0-ra megnyert bajnoki mérkőzésen kért cserét kisebb sérülés miatt, most további vizsgálatok várnak rá. Rezes László meggyógyult betegségéből, Varga Róbertre viszont műtét vár.

Mészáros Norbertnek a combhajlító izma húzódott meg a DVTK elleni bajnokin, habár cserét kért, úgy tűnik, nincs nagyobb baja, ám ma délután még egy vizsgálatot elvégeznek rajta.

Rezes László a múlthét végén megbetegedett, ezért nem tudott játszani a Diósgyőr elleni mérkőzésen. Tegnap azonban már együtt készült a többiekkel.

Szűcs István is felépült, pénteken már csatlakozhat a csapathoz, ellenben Varga Róbert hosszabb időre kidőlt, ugyanis meszes nyúlványokat találtak a térdízületében, pénteken megműtik, és valószínűleg három hónapos kihagyás vár rá.

Máté Péter elkezdi a labdás tréningeket, Farkas Balázs rehabilitációs munkát végez, míg Nenad Novakovics a napokban Németországba megy műtét utáni kontrollra – adta hírül a dvsc.hu.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik