Haladás: hétfőn már edzene a sérült csapatkapitány

Vágólapra másolva!
2012.09.17. 17:01
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás csapatkapitánya, Tóth Péter már több mint egy hónapja sérült. A csigolyáival bajlódó védő mindent megtett a mielőbbi gyógyulás érdekében, várhatóan hétfőtől kezdi a felzárkózó edzéseket.

„Ami a diagnózist illeti: egészen pontosan a 4-es és 5-ös csigolyám között van egy kitüremkedés, eznyomja az idegeket. Korábban három alkalommal is volt gondom a csigolyáimmal, de akkor két hét alatt pikk-pakk rendbejöttem, most nem tudom miért, de sokkal több idő kell a gyógyuláshoz. Nem kevés pénzt költöttem már a kezelésekre,kíváncsi, hogy merre jártam? Nos, kétszer voltam Sopronban, aztán jártam Sárváron, persze Szombathelyen is, két alkalommal kaptam infúziós kezelést, most pedig Körmendre autózok, akupunktúrás kezelésre. Az egyik alkalommal Szombathelyen voltam egy természetgyógyásznál" – nyilatkozta Tóth Péter a klub hivatalos oldalának.

„Pár hetemegpróbálkoztam a tréningekkel,aztán beláttam, ami nem megy, azt felesleges erőltetni. A héten elkezdek kondizni és futni, reményeim szerint jövő héttől már a többiekkel együtt készülhetek. Igaz esetemben ez maximum annyit jelent, hogy futok, de a labdás edzéseket még kihagyom. Úgy számolom, két hétre szükségem van, mire fizikálisan a régi leszek, és közben játékban is megpróbálomfelépíteni magam. Amúgy fizikálisan soha nem volt gondom, és miután nagy akaraterővel rendelkezek, így hiszem, hogy mielőbb a régi leszek" – tette hozzá a Haladás csapatkapitánya.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik