ETO-siker az UEFA Futsal Cup nyitányán

Vágólapra másolva!
2012.09.05. 22:19
null
Győzelemmel kezdett az ETO (Fotó: etofutsal.hu)
Az UEFA Futsal Cup 6. csoportjának első fordulójában magabiztos védekezésének és kiváló első félidei játékának köszönhetően 3–0-s győzelemmel rajtolt a hazai pályán játszó Rába ETO.

Az UEFA Futsal Cup 2012–2013-as kiírásában Rába ETO ad otthont az európai kupasorozat főtáblájának csoportkörének. A mai nap első mérkőzésén az azeri Araz nagy csatában 2–1-re győzött az íz ír EID ellen.

Az esti találkozón a házigazda Rába ETO a holland Eindhovennel csapott össze. A Győr főként első félidei játékának, és persze kiváló védekezésének köszönhetően győzelemmel kezdte a teremlabdarúgásban Bajnokok Ligájának számító UEFA Futsal Cup küzdelmeit.

Az első félidő hatodik percében Harnisch Ákos révén szerzett vezetést az ETO (1–0), majd a vendégeknél szereplő Antoine Merlino szerencsétlen labdaérintése öngólt eredményezett, így a félidő közepén már 2–0-ra vezetett a magyar csapat.

A 15. percben a rutinos Lódi Tamás is betalált, és mivel a második játékrész nem hozott további gólok, már az első félidőben kialakult a mérkőzés végeredménye (3–0).

A Rába ETO csütörtökön az ír EID együttesével találkozik, a csoportból az első két helyezett jut a 12 csapatos elitkörbe.

UEFA FUTSAL CUP
6. CSOPORT, GYŐR
RÁBA ETO–EINDHOVEN (holland) 3–0
Gólszerzők: Harnisch (6.), Merlino (12., öngól), Lódi (15.)
ARAZ (azeri)–EID (ír) 2–1
Gólszerzők: Boriszov (2., 31.), ill. Souto (27.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik