Edzősors: Bognár nem távozik Csákvárról, hiába hívta vezetőedzőnek a Paks

Vágólapra másolva!
2012.08.27. 10:01
Mint a Nemzeti Sport hétfői száma már beszámolt róla, Bognár György vezetőedző-jelöltként szóba került az élvonalbeli Paks csapatánál. A szakember ma egyeztetett jelenlegi csapata, az NB II Nyugati csoportjában szereplő Csákvár vezetőivel, és ezt követően úgy döntött, nem szerződik az NB I-es tolnaiakhoz.

„Az elmúlt néhány évben nem szerepelt a céljaim között, hogy az NB I-ben dolgozzak. A Paks azonban azon kevés klub közé tartozik, amelynél szívesen vállalnék feladatot. A tolnai klub ügyvezetője, Haraszti Zsolt vezetőedzőnek hívott, és nagyon korrekt, szakmailag teljesen vállalható koncepciót vázolt elém. Abban maradtunk, hogy egyeztetek jelenlegi klubom, a Csákvár vezetőivel, ami ma meg is történt” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére Bognár György.

„Nagy Sándor, a csákvári klub elnöke elmondta, számítanak rám, szeretnék, ha a másfél hónappal ezelőtt elkezdett munkát közösen folytatnánk. Az elnök úr nem azért választott ki engem erre a feladatra, hogy félbehagyjam azt, amit elkezdtünk. Ezért maradok a csapatnál, ezt már a paksiakkal is közöltem” – fogalmazott az edző, aki egyben a Nemzeti Sport állandó szakértője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik