Újpest: Lépésről lépésre kell építkeznünk - Daerden

Vágólapra másolva!
2012.06.25. 19:54
Mint beszámoltunk róla, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest is megkezdte a felkészülést a következő idényre. Jos Daerden vezetőedző tudja, hogy mindenki hatványozottan akar bizonyítani neki, de nem szabad túlerőltetnie magát senkinek sem az első héten, fokozatosan kell építkezni.

„ Az előző szezon végén a Videoton elleni mérkőzést már személyesen láttam, de az idény végi meccseket mindig nehéz elemezni, hiszen a feleknek gyakran már nem olyan fontos az eredmény” – nyilatkozta az új belga vezetőedző, Jos Daerden a klub hivatalos oldalának.

„Az természetesen nagy segítség számomra, hogy Marc, a pályaedzőm már a csapattal van egy ideje, de szeretném saját szememmel is látni a keret tagjait. Az erőnlét megszerzése is fontos, de labdás gyakorlatot is végeztetünk a játékosokkal, hogy lássam, ki, mire képes” – tette hozzá a szakvezető.

„Ha elkezdődik a felkészülés, az azt jelenti, hogy onnantól kezdve az első bajnoki mérkőzés van a szemünk előtt. Ezt megértette mindenki, és ebben a szellemben telt az első tréning. Az természetes, hogy az új edzőnek mindenki hatványozottan akar bizonyítani, de nem szabad túlerőltetnie magát senkinek sem, fokozatosan, lépésről lépésre kell építkeznünk. Az első hétre nem is szerveztünk edzőmeccset, egyelőre az a cél, hogy megismerjem a játékosokat. Ezt követően döntjük el, hogy a csapatba ki és milyen módon illik bele” – beszélt a tudatosan felépített munkáról az új edző.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik