Győr: Völgyi az olasz vagy orosz élvonalba menne legszívesebben

Vágólapra másolva!
2011.12.02. 09:31
A Győri ETO labdarúgócsapatának 24 éves védője, Völgyi Dániel elsősorban bajnokságot szeretne nyerni az ETO-val, de már későbbi pályafutására is gondol – Oroszországban vagy Olaszországban szeretne futballozni.

„Hosszútávra írtam alá, így elsősorban bajnokságot szeretnék nyerni az ETO-va. Másodlagos célom az – ha lehetőségem nyílna rá és az együttesnek is előnyös lenne–, hogy szívesen kipróbálnám magam külföldön, harmadik célkitűzésem pedig, hogy visszaküzdjem magam a kezdőcsapatba, s ismét a válogatott közelébe kerülhessek" – idézi az eto.hu a Völgyi Dániellel készült interjút, amelyet a gyor.hir24.hu-nak adott a 24 éves bal lábas védő. A futballista jövőbeni külföldi szereplés lehetőségéről is beszélt.gyor.hir24.hu-nak adott a 24 éves bal lábas védő. A futballista jövőbeni külföldi szereplés lehetőségéről is beszélt.

„Úgy érzem, elértem azt a kort, hogy ha lenne rá lehetőség, kimennék. Nincs konkrét célom, hogy hová mennék, annyi a lényeg, hogy ne legyek rossz körülmények között. Legszívesebben Oroszországban vagy Olaszországban fociznék" – fogalmazott Völgyi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik