FTC: Honmának a jelek szerint nincs szerződése, de máshova sem mehet

Vágólapra másolva!
2011.12.24. 13:57
A Hivatásos Labdarúgók Szervezetének honlapja szerint a szezon közben szerződtetett Honma Kazuo már nem tartozik a Ferencváros labdarúgócsapatának keretéhez.

Honma októberben egyéves szerződést kötött a Ferencvárossal, de az első csapatban az NB I-ben egyszer sem lépett pályára, a zöld-fehérek NB II-es együttesénél pedig egy bajnokin játszott.

Az őszi szezont követően több forrásban is megjelent, hogy a japán csatár a téli szünetben biztosan távozik az Üllői útról. Ezt támasztja alá a Hivatásos Labdarúgók Szervezetének internetes adatbázisa is, miszerint Honma szerződése december 11-én megszűnt a Ferencvárosnál.

A csapat hivatalosan nem erősítette meg a távozás tényét, bár sokat mondó a néhány napja, az ftc.hu-n megjelent közlemény, amelyben a klub további sikereket kívánt a csatárnak. Amennyiben Honma valóban nem tér vissza januárban a Ferencvároshoz, úgy valószínűleg féléves kihagyás vár rá, ebben a szezonban ugyanis már két csapatban (a Ferencváros II mellett a Vasasban is) pályára lépett, és a szabályok értelmében három klubban egy idényen belül nem futballozhat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik