Diósgyőr: a légióst megviselte a debreceni ötös, azóta alig alszik

Vágólapra másolva!
2011.10.05. 09:35
Mohamadou Abdouraman, a labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK légiósa még most sem érti, hogyan kaphattak ki 5–0-ra Debrecenben, és bár azóta is nehezen alszik, igyekszik a következő feladatra összpontosítani.

„Ma sem értem, mi történt velünk. Úgy utaztunk Debrecenbe, hogy jó eredményt érünk el, megnyerjük a mérkőzést. Mindenki kellőképpen motivált volt, a játékosok, a stáb és a szurkolók is – idézi a diósgyőriek hivatalos honlapja a kameruni játékost. – Sajnos ilyen a futball, ha az egyik csapat győz, akkor a másik veszít. Az öt kapott gól azonban sok, emlékeim szerint még sohasem szenvedtem ilyen súlyos vereséget. Elnézést kell kérnem a szurkolóktól, mert ők mindent megtettek, sajnos nem tudtuk eredményre váltani a támogatásukat. Két napja alig alszom, ahogy a csapattársak, úgy én is szomorú vagyok, és nehezen tudom túltenni magam ezen a vereségen.”

A diósgyőri szurkolók által a debreceni meccs legjobb vendégjátékosának megválasztott Abdouraman ígéretet is tett a dvtk.eu-n keresztül:

„Egyet ígérhetek, tavasszal visszavágunk a Debrecennek, és legyőzzük őket Diósgyőrben. Azonban ne felejtsük el, egy bajnokságban szerepelünk, ahol nem minden hétvégén a Debrecen az ellenfelünk. Ahogy túl kellett lépni a Győr legyőzésén, úgy kell túllépni a debreceni vereségen, és most már a Pécs elleni mérkőzésre kell koncentrálnunk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik