Honvéd: Hemingway vendégül látja a szurkolókat a KTE ellen

Vágólapra másolva!
2010.10.05. 12:54
George F. Hemingway, a Budapest Honvéd tulajdonosa azon a hétvégén ünnepli születésnapját, amelyen csapata a Kecskemétet fogadja. A klubtulajdonos úgy döntött, ajándékként ingyen engedik be a szurkolókat a Kispest-szektorba – adta hírül a Honvéd hivatalos honlapja.

„Ugyan egy idő után az embert már kevésbé érdeklik az ilyen ünnepek, és még kevésbé örül az idő múlásának, de azért az ünnep az ünnep. Miután ez évben a születésnapomat itt, a Honvéd-családnál fogom ünnepelni, úgy gondoltam, hogy megköszönöm azt a támogatást, amelyet az elmúlt hetekben mind a Bozsik-stadionban, mind idegenben észleltem drukkereink részéről. Ezért vendégül látom szurkolóinkat a Kispest-szektorban a Honvéd–Kecskemét mérkőzésen" – nyilatkozta George F. Hemingway a klub hivatalos honlapjának.

„Erre a mérkőzésre ingyenessé tesszük a Kispest-szektort, hogy minél hangosabb legyen a csapatot biztató fanatikusok kórusa. Ez az én születésnapi ajándékom a szurkolóknak. Persze nekem az igazi születésnapi ajándék az lenne, ha kitartó szurkolás mellett a csapatunk megnyerné a mérkőzést. Így aztán ez valóban egy olyan születésnap lenne, amelyet nem felejtenék el" – tette hozzá a tulajdonos.

Tehát az október 16-i találkozón a Kispest-szektor ingyenes lesz egészen addig, amíg meg nem telik – ebbe a szektorba a belépés jegy nélkül történik. A többi szektor változatlan jegyárakkal működik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik