Újpest: Takács Zoltánéknak figyelniük kellett, hogy hova lépnek

Vágólapra másolva!
2010.07.01. 16:56
Az első edzéseket követően múlt szombaton Dobogókőn túrázott az Újpest labdarúgócsapata. Holnapután Komáromban kerül sor a csapat első edzőmeccsére, majd hétfőtől Bükfürdőn készül a következő szezonra Mészöly Géza együttese. Takács Zoltán a klub hivatalos honlapjának, az ujpestfc.hu-nak nyilatkozott az első hét megpróbáltatásairól.

„A múlt héten két játékos edzéssel kezdtük meg az alapozást, majd szombaton a csapat közös túrára indult Dobogókőre. Nagyon meglepődött az, aki könnyed sétára számított, utólag megnéztük: 11 kilométert tettünk meg a hegyek között, ahol bizony néha tényleg figyelni kellett, hogy hova lépünk, miközben a magasabb játékosok az arcukba lógó ágakkal is megküzdöttek" – mondta az Újpest futballistája.

„Ezek után mindenkinek jólesett a vasárnapi pihenőnap. Hétfőn elindult az érdemi munka, azóta két edzéssel készülünk az új szezonra. Általában délelőtt vannak a futógyakorlatokkal teletűzdelt tréningek, délután pedig lépcsőzés, konditerem és a reggelinél több labdás gyakorlat van programon. Holnap már kicsit a szombati, komáromi meccsre készülünk majd, amelyen én sajnos eltiltás miatt nem vehetek részt, ezért valószínűleg itthon fogok egyedül készülni, természetesen a stáb utasításai alapján. Az újabb vasárnapi szabadnap után pedig hétfőn indul a keret Bükfürdőre, ahol az edzések mellett három felkészülési mérkőzést is játszunk majd. Itt még elsősorban azon lesz a hangsúly, hogy mindenki meccsterhelést kapjon, illetve hogy kipróbáljunk annyi variációt, amennyit lehet."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik