Újpest: korábbi ferencvárosi csatár érkezhet a Megyeri útra

Vágólapra másolva!
2010.06.04. 07:24
A Nemzeti Sport információi szerint az Újpest FC szeretné szerződtetni a Videotontól Sifter Tamást és a korábban a Ferencvárosban is futballozó Sitku Illést.

Az Újpest FC tervei között szerepel a Videoton két labdarúgója, Sifter Tamás és Sitku Illés szerződtetése.

Előbbinek lejárt a szerződése a Videotonnál, ám nemcsak az Újpest, hanem más NB I-es csapat is szívesen látná. Sitku Illés a közelmúltban hosszabbított, de könnyen lehet, hogy a Megyeri útiak kölcsönkaphatják őt, esetleg valamelyik jelenlegi játékosukért cserébe.

Hivatalosan meg nem erősített hírek szerint a Videoton is érdeklődik három újpesti, Kabát Péter, Dusan Vasziljevics és Korcsmár Zsolt iránt.

A Megyeri útiak a megnevezett fehérvári futballisták mellett másokat is szívesen látnának az együttesben a következő szezon során. A lila-fehérek közel állnak a paksi Heffler Tibor megszerzéséhez, akit akár követhet csapattársa, Nagy István is.

A két labdarúgó helyzete némileg különbözik, mert Heffler Tiborhoz ingyen juthat hozzá az Újpest, míg Nagy Istvánnak nem jár le a szerződése, így érte fizetni kellene. Információink szerint a két egyesület álláspontja a vételárat illetően nincs közel egymáshoz.  

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik