Újpest: Korcsmár Zsoltot a Brann edzője és a norvég lapok is dicsérték

Vágólapra másolva!
2010.01.27. 20:17
A norvég Brann labdarúgócsapatának spanyolországi edzőtáborában vendégszerepel Korcsmár Zsolt, az Újpest játékosa, aki csütörtökön pályára lép a Las Palmas elleni felkészülési mérkőzésen. Addig is az önbizalmát növelheti, hogy edzője elégedett eddigi teljesítményével és norvég lapok is dicsérték.

A norvég klub honlapján az első csapat vezetőedzője, Steinar Nilsen elismerő szavakkal tájékoztatta az otthoni szurkolókat magyar próbajátékosukról, akiről hasonlóan szépeket és jókat írtak a skandináv lapok is.

Korcsmár csütörtökön pályára lép a 20 órákor kezdődő Las Palmas elleni felkészülési találkozón, ahol tettekkel is bizonyíthatja a róla kialakult kedvező képet.

A védő a mérkőzés másnapján, pénteken már hazautazik. A norvégokat nem sürgeti az idő, hiszen március 31-ig tart az átigazolási szezonjuk, valószínű nem akarnak kapkodni. Korcsmár viszont lépne, szeretne biztosat tudni, megy vagy marad, ráadásul képben van egy dán klub is, amely szintén tájékozódott már a labdarúgóval kapcsolatosan.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik