Pastor Martínez és Ashmore után Alcantara és Adnan Ahmed is aláírhat

Vágólapra másolva!
2009.07.11. 13:07
Berki Krisztián, az FTC Zrt. vezérigazgatója a 100% Fradinak elmondta, a klub megegyezett a Sheffield United vezetőivel, így a 23 éves James Ashmore végleg a Ferencváros játékosa lesz. Bobby Davison vezetőedző összefoglalta az angliai edzőtábor tapasztalatait, és beszélt a próbajátékosokról is.
Ashmore a következő szezonban is marad a Fradiban, Abdi nem
Fotó: M. Németh Péter (NS-archív)
Ashmore a következő szezonban is marad a Fradiban, Abdi nem
Ashmore a következő szezonban is marad a Fradiban, Abdi nem
Fotó: M. Németh Péter (NS-archív)
Ashmore a következő szezonban is marad a Fradiban, Abdi nem

James Ashmore-t ugyan sérülés is hátráltatta az előző szezonban, a ferencvárosi vezetők nagyon elégedettek voltak a Shffield Unitedtől érkező kölcsönjátékossal, amit jelez, hogy végleg megszerezték angol klubjától.

A 23 éves középpályás hosszú távon is erőssége lehet a Ferencvárosnak, ezért kezdtek tárgyalásokat vele az elmúlt napokban. Berki Krisztián végül megegyezett az angol labdarúgóval, aki két évre kötelezte el magát a klubhoz – adta hírül a 100% Fradi.

Ashmore két napon belül a második igazolása a zöld-fehéreknek, mert tegnap a 21 éves spanyol védővel, Joaquín Pastor Martínezzel is megállapodott a klub.

A Ferencváros a szakmai stáb tagjaival is hosszabbított a napokban. Csató Sándor pályaedző már korábban aláírt, míg Kakas László kapusedző szerződésének meghosszabbítását ma jelentette be a klub.

Bobby Davison vezetőedző a 100% Fradinak adott nyilatkozatában összefoglalta a csapat angliai edzőtáborának tapasztalatait. A szakvezető elmondta, maximálisan elégedett játékosai edzésmunkájával, és beszélt a próbajátékosokról is.

„Az egyik spanyol védő, Martínez már szerződést kapott, de másikuk, Alcantara is elnyerte tetszésemet. Képzett labdarúgók, remek alapokat kaptak a Villarreal akadémiáján. A pakisztáni irányító, Adnan Ahmed is esélyes rá, hogy szerződést kínáljunk neki. Corry Sinnottól többet vártam, elsősorban odaadásban, hiszen egy tesztelésen lévő labdarúgónál ez különösen fontos szempont” – fogalmazott a szakember.

Bobby Davison megerősítette azt a korábbi információnkat, mely szerint a szomáliai válogatott Liban Abdi ismét megsérült, így aligha lesz a Ferencváros játékosa a következő szezonban. Hírek szerint a futballistának veszélybe került a pályafutása is.

A Ferencváros ma 16 órakor lép utoljára pályára Angliában, az ellenfél Ferenczi István korábbi csapata, a másodosztályú Barnsley lesz.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik