Dr. Mezey György összeesküvést szimatol az FC Fehérvár ellen

Vágólapra másolva!
2009.04.16. 16:21
Dr. Mezey György, az FC Fehérvár sportigazgatója a vidi.hu internetes oldalon élesen kritizálta a csapata ellen az utóbbi időben (szerinte) rengeteg hibát elkövető játékvezetőket. A sportvezető szerint nem biztos, hogy csak szakmai melléfogásokról van szó…
Mezey gyanakszik...
Fotó: Németh Ferenc (NS-archív)
Mezey gyanakszik...
Mezey gyanakszik...
Fotó: Németh Ferenc (NS-archív)
Mezey gyanakszik...

Szavazás

Melyik csapat nyeri meg a Soproni Ligát?

Szavazatok száma: 31748

DVSC-TEVA
55 % (17374)
Újpest
45 % (14374)
„Jó pár mérkőzés tapasztalata alapján mondom, hogy amit az utóbbi mérkőzéseken a játékvezetők velünk műveltek, az semmilyen szinten nem egyeztethető össze a korrekt játékvezetéssel. Először azt hittem, egyszerű tévedésekről van szó, de az, hogy a durva tévedések sorozata fordult elő velünk, sajnos másra enged következtetni” – mondta dr. Mezey György, az FC Fehérvár sportigazgatója a vidi.hu-nak.

„Fenti esetek komoly kérdéseket vetnek fel egyfelől a honi játékvezető-képzéssel kapcsolatban, hiszen első osztályú mérkőzés vezetésére jogosult, elméletileg magas szintre jutott bíróknak ilyen hibákat nem szabadna elkövetniük. Ha mégis megteszik, többet élvonalbeli mérkőzésen a szájukba sípot sem szabadna adni! Másfelől természetesen felvetődik az a kérdés is, hogy amennyiben a csapatunk kárára született ítéletek nem szakmai hibák, akkor mennyire tendenciózusak és miért fordultak elő? Ezt a klub vezetőinek feltétlenül tisztázniuk kell, mert a csapat jelen pillanatban nincs abban a helyzetben, hogy ilyen hátránnyal megbirkózzon” – tette hozzá a magyar válogatott egykori szövetségi kapitánya.

A szakember végül azért hozzátette, hogy nem csak a játékvezetők „hibái” miatt szerepel gyengén az utóbbi időben a csapat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik