Nincs sok esély meglepetésre, de a debreceniek nem bízzák el magukat

Vágólapra másolva!
2008.04.08. 15:01
A DVSC hazai pályán játszik kedden késődélután az NB II-es Integrál-DAC ellen a Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóján. A debreceniek jelentős előnyük tudatában sem bízták el magukat, Dombi Tibor óvatosságra intette csapatát a mérkőzéssel kapcsolatban. A győriek vezetőedzője szerint ezúttal kevesebbet fognak hibázni, mint az első találkozón.
Fodor Marcell (jobbra) a visszavágón is pályára lép az Integrál-DAC ellen
Fotó:
Fodor Marcell (jobbra) a visszavágón is pályára lép az Integrál-DAC ellen
Fodor Marcell (jobbra) a visszavágón is pályára lép az Integrál-DAC ellen
Fotó:
Fodor Marcell (jobbra) a visszavágón is pályára lép az Integrál-DAC ellen

A DVSC hazai pályán játszik az Integrál-DAC ellen a Magyar Kupa elődöntőjének második mérkőzésén kedden 18 órakor, a debreceniek jelentős előny tudatában léphetnek pályára, múlt hét szerdán 4–1-re győzték le a győri csapatot, de mégsem bízzák el magukat.

„Azért nem kell máris a lábunkon pörgetni a labdát” – intette óvatosságra csapatát Dombi Tibor.

A DVSC rutinos középpályása úgy gondolja, a futballban bármi megtörténhet, így a visszavágón is jól kell majd játszaniuk, ha be akarnak jutni a döntőbe.

„Talán elmondhatom magamról, hogy sokat megtapasztaltam már a labdarúgásban, így láttam olyat is, amelyről senki sem hitte volna, hogy megtörténhet. Ideges nem vagyok, de ott motoszkál a fejemben: csak nehogy orra essünk. Bárki bármit mond, még nem vagyunk a kupadöntőben” – mondta a futballista.

Az Integrál-DAC vezetőedzője, Szentes Lázár szerint a visszavágón jobb teljesítményt fog nyújtani csapata, mint az első mérkőzésen. A nagyarányú vereség okaként az együttese által elkövetett sok hibát emelte ki, melyeket a második találkozón szeretne elkerülni.

„Ha a második félidő elején nem hibáznak annyit a játékosaink, minden bizonnyal más lett volna a végeredmény az első meccsen. Nyilván arról van szó, mennyit tudunk majd hozzátenni ehhez a kilencven perchez. Felkészültünk arra, hogy ezúttal sokkal kevesebbet hibázzunk, s hogy ez mire lesz elég, majd meglátjuk” – mondta bizakodóan az NB II Nyugati csoportjában szereplő csapat mestere.

A várható kezdőcsapatokról a tudosítások rovatban tájékozódhatnak.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik